vermikompost-organické hnojivo pro ekologické pěstování

Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
Přidat hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Petr Kunc | 7.7.2020
Velmi vstřícne jednání, rychle doručení, děkujeme
MJ Avatar autora Marie Jandíková | 10.6.2020
Rychlé dodání, vše bez problémů, letos zkouším poprvé, výsledky budou později.
JH Avatar autora Josef Hrazdil | 25.5.2020
Super!
B Avatar autora Bwarz | 17.5.2020
Objednáno jako dárek pro rodiče a jejich zahrádku. Překvapení největší, v poměru k velikosti balíku. Báli se to otevřít tak zavolali panu Diváckému co jim to posílá :-) Komunikace výborná, zákaznický servis ve srovnání jenom s kvalitou zboží. Doporučuji všem. Žížalám zdar!
ML Avatar autora Milena Lomová | 10.5.2020
Maximální spokojenost a všem doporučuji
NJ Avatar autora Natalie Jermolajeva | 5.5.2020
Rychlé dodání, dobře zabaleno. Výsledky použití - až na podzim.
JR Avatar autora Jindra Rychlá | 30.4.2020
Skvělá komunikace, zájem o zákazníka. Rozhodně doporučuji.
IM Avatar autora Ivana Měřínská | 27.4.2020
Prodejce byl velmi ochotný, pro vemikompost jsme mohli přijet v sobotu odpoledne. Jen škoda, že jsme měli málo času a nemohli jsme tak využít nabídky, jít se podívat na jeho výrobu.
DN Avatar autora Daniela Nováčková | 20.4.2020
Naprosto bezproblémový obchod. Rychlé doručení. Kvalitní vermikompost za skvělou cenu. Mohu jen doporučit!
IV Avatar autora Ing. Libor Výleta | 8.4.2020
Vermikompost používáme ve vinicích skupiny Bohemia Sekt již 5 let a můžu jenom doporučit. Keře velmi rychle reagují a nejlépe je to vidět na celkovém habitusu keře. Okem viditelná je i změna zbarvení porostu proti letem před aplikací. Vermikompost opravdu funguje a kdo tomu nevěří ať si to vyzkouší a bude překvapen. Provozní ředitel vinohradnictví.
DZ Avatar autora Dana Zahradilová | 6.4.2020
Rychlé doručení.
VV Avatar autora Velkobílovičtí vinaři | 18.2.2020
Vermikompost ze Slovácka byl jedním z partnerů na plese vinařů a můžeme všem vřele doporučit. Někteří vinaři si již dělají objednávky k podsadbě sazenic révy vinné
OL Avatar autora Ondřej Lagdan | 16.2.2020
jedním slovem pecka, cenou i kvalitou, naprostá spokojenost
VM Avatar autora Václav Mráz | 6.2.2020
Naprostá spokojenost doporučuji všem!
JZ Avatar autora Jaroslav Zástěra | 27.1.2020
super každému doporučuji
IT Avatar autora Ing. Patrik Tomáštík | 23.10.2019
S vermikompostem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Vyzkoušel jsem ho opakovaně před výsadbou révy vinné a později i pro založení travnatého porostu. Mohu jen doporučit. Vermikompost dokáže výrazně zlepšit vlastnosti půdy, ta pak umí lépe zadržet vodu a především minerální látky a to i v půdě poměrně chudé na živiny. Takže není třeba zbytečně přehnojovat minerálními hnojivy. Půda si poté tyto dobré vlastnosti umí dlouho uchovat. Vyzkoušel jsem více produktů tohoto druhu od více výrobců, ale vermikompost od tohoto pána je opravdu mimořádně kvalitní, dá se říci výběrová třída bez odpadních příměsí. Co se týká přístupu pna Diváckého, tak ten je příkladný a profesionální, ochotně poradí a nelituje při tom svého času. Tímto mu děkuji za cenné rady při použití vermikompostu, opravdu to funguje :).
EF Avatar autora Evelina Färberová | 6.10.2019
Vše perfektní. Pán je moc milý a kompost je prvotřídní.
KM Avatar autora Kateřina Matušková | 25.5.2019
Lidsky milé jednání, rychlé doručení. Skvělý vermikompost!

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 18